Termékeink

Rollertoll UNI Jetstream SX-217 0.7 mm kék

Rollertoll UNI Jetstream SX-217 0.7 mm kék

Web ID: 18087

Gyártó:UNI
Cikkszám:07.01043

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 2USX217K

A JETSTREAM alacsony viszkozitású és nagyon gyorsan száradó tintájának köszönhetők a tiszta vonalak és a lágy írás. Íráshossza 700m. Rendkívül kellemes tapintású tollszár. Balkezeseknek ajánlott toll!

Új fejlesztésű pigment tinta, a kitünő minőség záloga. Ellenáll: víz, mosás, fény, UV sugárzás, fakulás, radírozás, sósív, tisztítószer. Vízben már nem oldódó tinta (megszáradás után), kíváló színtartó tulajdonsággal, ameyl napfényen sem fakul ki és különleges fényes nyomot hagy.

Vízben újra már nem oldódó tinta (megszáradás után), kiváló színtartó tulajdonsággal, amely napfényen sem fakul ki és különleges fényes nyomot hagy.

Magasfokú írásvédelem - Javasolt hivatalos iratok kitöltésénél, aláírásához, pénzügyi tranzakcióknál, mert a tinta molekuláris kötése a papírról csak mechanikus roncsolással távolítható el.

Lágy gumifelület, amely a tollszár egy részénel gumirozásával, illetve egy gumigyűrűvel teszi kényelmesebbé a toll használatát.

Biztonsági kupak, melyet úgy terveztek, hogy a kigyermekek ne tudják lenyelni, így kerülve el az esetleges fulladásos baleseteket.

Balkezeseknek ajánlott toll, melynek rendkívül gyorsan száradó tintája megvíd az írás elkenődésétől.

Hegy: rozsdamentes acél.

Golyó: átmérő 0,7 mm, anyaga wolfram-carbid ötvözet.

Írásvastagság: kb. 0,35 mm.

Tollszár anyaga: műanyag (PC).

Minden termék vonalkódozva van.

1 színben kapható (kék).

Tinta színe: kék.

Cserélhető betétes. Tollbetét: SXR-C7 (kék).