Termékeink

Csavartartó CURVER műanyag 44x31,5x18 cm piros

Csavartartó CURVER műanyag 44x31,5x18 cm piros

Web ID: 77138

Gyártó:CURVER
Cikkszám:21.01099

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 04956-586-00

Praktikus csavartartó, amiben kisebb barkács kiegészítőt, különböző csavarokat és szögeket lehet tárolni. Hat különböző méretben kapható, mellyel könnyedén megoldható a szelektálás, ezáltal átláthatóbbá teszi a csavarokat, szögeket és az apró alkatrészeket. A különbüző méretek egymásra helyezhetőek.

A Curver csavartartó egy rendkívül praktikus termék, ami lehetővé teszi a kisebb alkatrészek - csavarok, szögek - és szerszámok kényelmes tárolását, szállítását. A tároló egységek használatával egymástól elszeparáltan lehet elhelyezni a tárgyakat adott szisztematika szerint. A csavartartó hat különböző méretben kapható, így a kisebb és a nagyobb holmik helytakarékos elpakolására is lehetőséget biztosítanak.

A különböző méretű tároló egységek könnyedén egymásra helyezhetők. Feltűnő piros színének köszönhetően azonnal a figyelem középpontjába kerül, így a műhelybe, garázsba nem kell hosszasan keresgélni őket. Anyaga kiváló minőségű műanyag, ami garantálja, hogy ellenáll a mindennapokban keletkező erőhatásoknak. Bátran lehet őket pakolni, mozgatni, szállítani, a felülete nem sérül meg, nem lesz karcos. Hosszú idő elteltével is olyan, mintha újonnan vásároltuk volna. Több csavartartó beszerzésével egy komplett tárolórendszer alakítható ki. Tisztítása rendkívül egyszerű, elég áttörölni egy vizezett szivaccsal.

Méretek (szé x mé x ma): 315x440x180 mm