Termékeink

Fiókos tároló CURVER Infinity 4 fiókos 4x11L szürke-fehér doboz

Fiókos tároló CURVER Infinity 4 fiókos 4x11L szürke-fehér doboz

Web ID: 77168

Gyártó:CURVER
Cikkszám:21.01129
Súly:2.00 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 04355-Y36-00

Otthoni kellékek egyszerű rendbetétele. Legyen végre minden apróságnak valami helye! A szekrény négy nagy méretű fiókból áll, amelyeknek kényelmes fogókája van. Egyszerű, skandináv stílusának köszönhetően a szekrény ideális a fürdőszobába, hálószobába, nappaliba és gardróbba is. A kényelmes használatot annak kerekei is biztosítják. Könnyen helyezhetjük át a bútordarabot. Sima felületét könnyű tisztítani.

A Curver “Infinity” fiókos tároló mindenkinek a tetszését elnyeri, aki bizalmat szavaz ennek a különleges kialakítással bíró kiegészítőnek. A négy tároló egységnek köszönhetően minden holmit külön-külön lehet elhelyezni bennük, anélkül, hogy azok összekeverednének egymással. Így rendkívül egyszerűvé és kényelmessé válik a tárgyak tárolása a mindennapokban. A rekeszek lényegében fiókként funkcionálnak, ami azt jelenti, hogy könnyen ki lehet húzni őket, majd pedig visszatolni.

A vékony, hosszúkás formavilága miatt a lakás bármely pontján lehet találni számára ideális helyet, még akkor is, ha viszonylag kis alapterület áll rendelkezésre. A Curver “Infinity” fiókos tároló remekül mutat a fürdőszobában, a hálószobában, a nappaliban, sőt akár még a gardróbban is. A szerkezet alján négy darab kerék gondoskodik a tároló egység mobilitásáról, azok révén ugyanis könnyen mozgatható, és az egyik helyiségből a másikba való áthelyezése is problémamentesen megvalósítható. A sima felületének köszönhetően a tisztítása egyszerű.

Méretek (szé x mé x ma): 300x360x690 mm