Termékeink

Fiókos tároló CURVER Infinity 4 fiókos 4x11L szürke-fehér pöttyös

Fiókos tároló CURVER Infinity 4 fiókos 4x11L szürke-fehér pöttyös

Web ID: 77167

Gyártó:CURVER
Cikkszám:21.01128
Súly:2.00 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 04356-Y36-00

Otthoni kellékek egyszerű rendbetétele. Legyen végre minden apróságnak valami helye! A szekrény négy nagy méretű fiókból áll, amelyeknek kényelmes fogókája van. Egyszerű, skandináv stílusának köszönhetően a szekrény ideális a fürdőszobába, hálószobába, nappaliba és gardróbba is. A kényelmes használatot annak kerekei is biztosítják. Könnyen helyezhetjük át a bútordarabot. Sima felületét könnyű tisztítani.

A Curver “Infinity” fiókos tároló megkönnyíti a mindennapokat a lakásban, ugyanis lehetőséget biztosít a felhalmozódott tárgyak igényes és praktikus tárolására. A négy, egymástól különálló tároló egységnek köszönhetően a tárgyakat egymástól elszeparáltan lehet tárolni adott szisztematika szerint. A rekeszek fiókként funkcionálnak, egy könnyed mozdulattal kihúzhatók, visszatolhatók.

A vékony, hosszúkás formatervezésnek köszönhetően az “Infinity” fiókos tárolónak bárhol lehet találni ideális helyet, ami még abban az esetben is igaz, ha csak szűkös alapterület áll rendelkezésre. Remekül mutat a fürdőszobában, hálószobában, nappaliban, sőt, még akár a gardróbszobában is. A szerkezet 4 db kerékkel van felszerelve, ami nagyfokú mobilitással ruházza fel. A mozgatás egyszerűen megvalósítható, egyik helyről a másikra könnyen áttolható. A termék kiváló minőségű műanyagból készül, még sok év távlatában is olyan, mintha újonnan került volna a lakásba. Tisztítása könnyedén megvalósítható egy enyhén vizezett szivaccsal.

Méretek (szé x mé x ma): 300x360x690 mm