Termékeink

Szelektív hulladékgyűjtő pedálos CURVER Deco Bin 10L+18L fekete-ezüst

Szelektív hulladékgyűjtő pedálos CURVER Deco Bin 10L+18L fekete-ezüst

Web ID: 77111

Gyártó:CURVER
Cikkszám:21.01072
Súly:3.00 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 02165-582-00

A háznál vagy az irodánál is hasznos a szelektív hulladékgyűjtő, amire egyre többen odafigyelnek. A szemetes külön rekeszei megkönnyítik a szelektív hulladékgyűjtést bárhol használjuk. A szelektív szemetes a funkcionalitás és a környezetbarát felhasználás ötvözete. A hulladéktároló nyitása lábbal, egy speciális pedállal történik, így a kezek tiszták maradnak. A fedél szerkezete biztosítja a kosár tartalmának folyamatosan elzárt és láthatatlan tárolását.

A szelektív hulladékgyűjtés napjainkban egyre sürgetőbb elvárásként jelentkezik, ami az emberiség tudatosodásáról tanúskodik. A szeméttárolás milyensége nem mellékes, lévén kényelmetlen feltételek között, viszonylag kevesen döntenek a szétválogatás mellett. Ez az a modell, ami szó szerint a kezed alá dolgozik a hulladékkezelésben. Mindegy, hogy házhoz, telekhez vagy irodához keresel optimális jellemzőkkel megáldott kukát, nem érdemes tovább kutatnod. A termék erős kialakítása tartósságról és kimagasló minőségről árulkodik.

A megbízhatóság pedig a gyakorlatban a hosszú élettartam biztosításával és a kezes alkalmazással egyenlő. A külön rekeszek könnyűvé varázsolják a szelektálást, mindennek tetejében a pedálos kialakításnak hála úgy nyithatóak-zárhatóak a tetők, hogy még csak hozzá sem kell érned a szemeteshez, azaz megőrizheted kezeid tisztaságát. A fedélszerkezet profi kivitele garantálja, hogy a kosár láthatatlan és zárt állapotú marad. A stramm jellemzők jelenléte borítékolja a termék hosszútávú helytállását. Ráadásul a kiváló ár/érték aránynak köszönhetően a beszerzés sem jelenthet akadályt!

Méretek (szé x mé x ma): 390x290x505 mm