Termékeink

Szemetes billenő fedeles CURVER Pacific Flip Bin 25L sárga-ezüst

Szemetes billenő fedeles CURVER Pacific Flip Bin 25L sárga-ezüst

Web ID: 77067

Gyártó:CURVER
Cikkszám:21.01028

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 02171-535-00

A "Flip Bin" az esztétika és a környezetbarát technológia előnyeinek ötvözete. A széria különböző színei tökéletes megoldást nyújtanak a szelektív hulladékgyűjtésre. A „Flip Bin” tároló nyitása kézzel történik a billenő fedél használatával, amit kétféleképpen is használhat. Különböző méretekben (10 L, 25L, 50 L) kaphatóak.

A Curver “Pacific flip bin” billenő fedeles szemetes igazi nyerő választás azok számára, akik nagy figyelmet fordítanak a mindennapokban keletkező szemét megfelelő módon történő tárolására. A keskeny, magasított kivitelnek köszönhetően egyszerre több különböző színű modell elhelyezésére is lehetőség nyílik, amivel könnyedén megvalósítható a szelektív hulladékgyűjtés.

Talán furcsának tűnhet egy szemetes esetében dekoratív kinézetről beszélni, de a készítők a praktikus használat mellett az esztétikai tényezőket sem hagyták figyelmen kívül, amikor megalkották a Curver “Pacific flip bin” billenő fedeles szemetest. Mint, ahogy a nevében is benne van, a szerkezet működését egy billenő fedél biztosítja, ami alap esetben teljesen zárt állapotban van teljes egészében eltakarva a beltartalmat. A fedél felnyitása kézzel történik, amihez lényegében csak egy mozdulat szükséges. A szemetes nem csak különböző színekben kapható, hiszen a méret tekintetében is gazdag kínálat áll rendelkezésre. A 10 L, 25L, 50 L-es kiszerelés is rendelkezésre áll.

Méretek (szé x mé x ma): 260x340x470 mm