Termékeink

Izzadásgátló deo DOVE Invisible Care 250ml

Izzadásgátló deo DOVE Invisible Care 250ml

Web ID: 89525

Gyártó:DOVE
Cikkszám:25.00741

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 68929620

Termék információk
Termék jellemzők:
A Dove Invisible Care izzadásgátló akár 48 órán keresztül véd az izzadás ellen
1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz, segít, hogy hónaljad sima és puha legyen
Segíti az hónalj bőrének regenerálódását borotválás után
100 színen teszteltük, hogy ne hagyjon fehér foltot
Virágos illat
100%-ban természetes ápoló olajjal

Termékleírás:
A színek és izzadásgátlók is képesek növelni az önbizalmunkat. Ha a ruhákon lévő fehér foltok miatt szeretnél a legkevésbé aggódni, akkor megvan számodra a megfelelő termékünk: Dove Invisible Care izzadásgátló.
100 színen teszteltük, hogy ne hagyjon fehér foltot, így a Dove Invisible Care megadja számodra a szabadságot, hogy a legélénkebb és legmerészebb színű ruháidat is viselhesd, anélkül, hogy a foltok miatt kellene aggódnod. A Dove Invisible izzadásgátló 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz, segíti a hónalj bőrének regenerálódását borotválás után. Bátran vedd fel a legszínesebb ruháidat, hiszen nem kell a foltok miatt aggódnod.
Csak külső használatra!

Márkaleírás:
A Dove mindig a bőr táplálására és hidratálására vonatkozó küldetésének teljesítésére törekszik. Nem csupán a tökéletes test- és hajápolást biztosító minőségi termékeket tartja szem előtt, hanem azt is, hogy valamennyi nőnek segítsen rátalálni a benne lakozó szépségre. A Dove azt szeretné, hogy a nők még szebbnek érezzék magukat.

Használati utasítás
Jól rázza fel és 15 cm-ről fújja a hónaljára. Csak a hónaljon használja.

Tárolás

Összetevők
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Aluminum chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium hectorite, Octyldodecanol, BHT, Helianthus annuus seed oil, Propylene carbonate, Dimethiconol, Tocopheryl acetate, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Biztonsági figyelmeztetések
Izzadásgátló.
FIGYELMEZTETÉS:
Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Csak az utasításoknak megfelelően használja. Ne permetezze a szem közelébe. Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás.

Veszély.
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol

Allergének