Termékeink

Izzadásgátló deo roll-on DOVE Clean Comfort 50ml

Izzadásgátló deo roll-on DOVE Clean Comfort 50ml

Web ID: 78325

Gyártó:DOVE
Cikkszám:25.00482

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 68625446

Termék információk
Termék jellemzők:
- Férfias törődést nyújt a bőrödnek
- Védelem 48 órán át
- Bőrgyógyászok által tesztelt
- 1 hidratáló technológia, segít megelőzni az irritáció kialakulását
- Tiszta, visszafogott illat

Mi a legfontosabb termék, amit használsz? Sokak számára a válasz a hatékony dezodor - olyan, ami férfias törődést nyújt a bőrödnek
A Dove Men+Care dezodorok nagyszerű termékei nem csak az izzadás ellen védenek, hanem ápolják a bőrt is. Bármelyiket választod közülük, a Dove Men+Care ötvözi az 1 hidratáló technológiát a hatékony izzadásgátló összetevővel, így segít megelőzni az irritáció kialakulását és kellemes érzést nyújt. Akár a golyós izzadásgátlókat kedveled, akár az aeroszolokat, a Dove Men+Care azt nyújtja, amire szükséged van, hogy megbízhatóan száraz és friss maradj egész nap.

Harcolj az izzadás ellen a Dove Men+Care Clean Comfort férfi izzadásgátló golyós dezodorral! Ez a férfiak számára készült, hatékony izzadásgátló akár 48 órás izzadás elleni védelmével segít szárazon tartani.

Úgy terveztük, hogy ez a Dove golyós izzadásgátló 1 hidratáló technológiával segítsen védeni a bőrt az irritációtól. Férfias törődést nyújt a bőrödnek. A bőrgyógyászatilag tesztelt formula finom illatot hagy maga után, hogy friss maradj.

A Dove Men + Care Clean Comfort férfi golyós izzadásgátló hatékony védelmet nyújt az izzadás ellen, és kellemes érzést biztosít egész nap.

Biztonsági figyelmeztetések
Ne használja sérült bőrfelületre vagy irritáció esetén!

Összetevők
Aqua, Aluminum chlorohydrate, Glycerin, Helianthus annuus seed oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Hydrated silica, Citric acid, Potassium lactate, Alpha-isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool