Termékeink

Tusfürdő DOVE Gentle Exfoliation 500ml

Tusfürdő DOVE Gentle Exfoliation 500ml

Web ID: 78479

Gyártó:DOVE
Cikkszám:25.00636

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 68255992

Termék információk
Termék jellemzők:
- Bőrradírozó részecskékkel segít gyengéden eltávolítani a bőr elhalt rétegét
- A NutriumMoisture™ technológia természetes bőrtápláló anyagokat tartalmaz
- Mélyen táplálja a bőr szarurétegét
- 100% gyengéd tisztító összetevőket tartalmaz
- Gyengéd

Bőröd felüdülésre vágyik? Néha éppen egy zuhanyzás közbeni bőrradírozásra van szükség ahhoz, hogy felfrissítsd fakó, élettelen bőröd. A bőrradírozás nagyszerű módja annak, hogy simává varázsold a száraz bőrt. Sokan úgy érezzük, hogy radírozás után bőrünk puhább és ragyogóbb lesz. Ha úgy gondolod, hogy éppen ez az, amire szükséged van, akkor érdemes kipróbálnod a Dove Gentle Exfoliating gyengéd bőrradírozó krémtusfürdőt.
Tedd tisztálkodási rutinodat élménnyé a Dove tusfürdőkkel, melyek segítségével bőröd hidratált és gyönyörű lehet minden zuhanyzás után.
A kiváló tusfürdők ismérve, hogy nemcsak tisztítják, de hidratálják is a bőrt. A Dove tusfürdőivel mindennapos tisztálkodási szokásaid gondoskodássá alakulnak át, így bőröd gyönyörű és hidratált lehet. 100% gyengéd tisztító összetevőinket és a Dove tusfürdőkben megtalálható NutriumMoisture™ technológiánkat gyengéd bőrradírozó részecskékkel kombináltuk, hogy bőröd gyönyörűnek és élettel telinek érezd. 100% gyengéd tisztító összetevőket tartalmazó formulájával gyengéd a bőrödhöz. A NutriumMoisture™ segít pótolni a bőr tisztítása közben elvesztett természetes tápanyagokat, így száraz bőrre is alkalmas.

Tudtad?
- A Dove Gentle Exfoliating krémtusfürdő tudja a megoldást a fakó és élettelen bőrre. Tápláló és hidratáló összetevőinek köszönhetően sztártermék a gyönyörű és egészséges kinézetű bőr eléréséhez
- Ha bőröd száraz érzetű, radírozó tusfürdőnk NutriumMoisture™ technológiája segít pótolni bőröd tápanyagtartalmát, ezáltal puha és sima érzetet és kinézetet kölcsönözve bőrödnek.

Használati utasítás
Használati útmutató:
A sima, tiszta bőrért nyomj a tusfürdőből a tenyeredbe és körkörös mozdulatokkal masszírozd végig a tested enyhe nyomást kifejtve, hiszen így tudnak igazán dolgozni a bőrradírozó részecskék. Majd egyszerűen öblítsd le.

Összetevők
Aqua, Cocamidopropyl betaine, Sodium hydroxypropyl starch phosphate, Sodium lauroyl glycinate, Sodium lauroyl isethionate, Lauric acid, Hydrogenated soybean oil, Sodium chloride, Helianthus annuus hybrid oil, Glycerin, Parfum, Hydrated silica, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Stearic acid, Palmitic acid, Sodium isethionate, Citric acid, Sodium hydroxide, BHT, Tetrasodium EDTA, Butylene glycol, DMDM hydantoin, Sodium benzoate, Iodopropynyl butylcarbamate, Zinc oxide, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 74160