Termékeink

Forrólevegős sütő

Forrólevegős sütő

Web ID: 89636

Gyártó:PHILIPS
Cikkszám:27.00670

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Tulajdonságok: Nagyon ízletes hasábburgonya, akár 90%-kal kevesebb zsiradékkal! A Philips mindenki otthonába elhozza a világ első számú Airfryer készülékét. Élvezze a kívül ropogós, belül puha, egészséges ételeket a Rapid Air technológiának köszönhetően. Töltse le a NutriU alkalmazást, és fedezzen fel minden nap több száz ízletes receptet. Egészséges sütés a Rapid Air technológiával.

A Rapid Air technológia az egyedi csillag alakú kialakításának köszönhetően úgy áramoltatja a forró levegőt, hogy ízletes, kívül ropogós, belül puha ételeket készíthessen kevés olajjal vagy olaj nélkül. Ízletes Airfryer receptek az egészséges életmód érdekében. Fedezze fel az Airfryer készülék segítségével gyorsan elkészíthető, ízletes, egészséges és ínycsiklandozó receptek százait.

A NutriU alkalmazásban található recepteket táplálkozási szakértők állítják össze a mindennapos főzést szem előtt tartva. Igényeinek megfelelően személyre szabott receptek. Naponta ajánlunk olyan recepteket, amelyeket családja szerethet. Minél többet használja a NutriU alkalmazást, annál inkább az Ön igényeire szabhatja az ízletes receptötleteket.

Érintőképernyő 7 beállítással. Érintsen meg egy gombot, és főzzön.

Előre beállított programok: fagyasztott falatok, sült burgonya, hús, hal, csirke alsócomb, sütemények vagy egyenletesen grillezett zöldségek.

Melegen tartás funkció. Egyen akkor meleg ételt, amikor csak szeretne! Válassza a melegen tartás üzemmódot, és az étel akár 30 percig ideális hőmérsékleten marad.

Süssön. Grillezzen. Pirítson. Sőt, akár melegíthet is.

Az új Philips Essential Airfryer a lehetőségek végtelen tárházát teszi elérhetővé: süssön, grillezzen, pirítson, sőt akár melegíthet is!

Készítsen minden alkalommal tökéletes fogásokat, függetlenül attól, hogy éppen mit főz. Egyszerű használat és tisztítás. Minden levehető alkatrész mosogatógépben tisztítható.

Az Airfryer QuickClean kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik az egyszerű tisztítás érdekében. A levegővel való sütés pedig megkíméli otthonát a hagyományos, olajban történő sütés okozta kellemetlen szagoktól.

Kábel hossza: 0,8 m

Tápellátás: 1400 W

Kosár (kg): 0.8 kg Edény (liter*): 4.1 L

A termék méretei (HxSzxM): 360 x 264 x 295 mm

A termék tömege: 4,55 kg