Termékeink

Fellépő összecsukható CURVER 2 szintes sötétszürke

Fellépő összecsukható CURVER 2 szintes sötétszürke

Web ID: 37666

Gyártó:CURVER
Cikkszám:21.00123
Súly:3.00 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 08605-155-00

Praktikus és erős, biztos lábakon álló kislétra/fellépő, ami nem foglal nagy helyet otthonunkból, ugyanis összecsukható. Lábainak végén csúszásgátlókkal felszerelve, biztosítva ezzel a használatának nagyobb biztonságérzetét. Max. terhelhetőség: 150 kg.

A Curver két szintes fellépő kiváló szolgálatot tesz a háztartásokban, garázsokban, otthoni műhelyekben, ahol nagy szükség van arra, hogy a magasabb helyek is könnyen hozzáférhetők legyenek. Nem számít, hogy pakolásról, rendrakásról, szerelésről van szó, vagy pedig más tevékenységek elvégzése kerül napirendre, egy megfelelő paraméterekkel rendelkező fellépő minden esetben ideális választásnak bizonyul.

A minőségi anyagkialakításának köszönhetően a két szintes fellépő rendkívül masszív szerkezettel rendelkezik, ami egyben azt is jelenti, hogy hosszú éveken keresztül ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. A praktikus, biztonságos használathoz a csúszásgátlókkal ellátott talpak is nagymértékben hozzájárulnak, azok ugyanis nem engedik, hogy a szerkezet lábai a ráterhelődő súly alatt elmozduljanak a helyükről. A fellépő maximális terhelhetősége 150 kg. A professzionális tervezésnek köszönhetően a fellépő összecsukható kivitelben készül, így zárt állapotban helytakarékosan lehet megoldani a tárolását.

Méretek (szé x mé x ma): 486x172x630 mm