Termékeink

Kültéri szemetes KETER műanyag 110L fekete-kék

Kültéri szemetes KETER műanyag 110L fekete-kék

Web ID: 76660

Gyártó:KETER
Cikkszám:32.00339
Súly:3.00 kg

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 17183336

Telken, háznál vagy az irodánál hasznos hulladékgyűjtő, ami magas minőségű műanyagból készült. A szemetes ellenáll a mechanikus és a légköri tényezők okozta sérüléseknek. Könnyebb mozgathatóságot biztosító kerekekkel és oldalfalra rögzített fogantyúval rendelkezik. A szelektív hulladékgyűjtő nyitása a középen fogantyúval felszerelt fedél manuális emelésével történik. A fedél szerkezete biztosítja a kosár tartalmának folyamatosan elzárt és láthatatlan tárolását.

A kimagasló minőségű műanyagból előállított görgős, szelektív hulladékgyűjtő teljesen megreformálhatja a szemetes-kezelés világát. Ha nem egyszer szenvedtél azzal, hogy a pontból b-be átrángasd a kukádat, akkor tudod: a görgők jelenléte több, mint áldásos. Húzni, tolni egyaránt könnyű, ráadásul az oldalsó fogantyú megmarkolásával stabil tartás érhető el. A 110 literes kialakítás kétséget sem hagy afelől, hogy elegendő hely áll szemeted rendelkezésére. A különböző színű fedők egyértelműen mutatják, hogy melyik részbe milyen típusú hulladék való.

A kuka teljes mértékben ellenáll a mechanikai, fizikai hatásoknak és az időjárási viszontagságoknak. A fedélszerkezet kialakítása igazán pazar, mely borítékolja, hogy a kosár fennakadások nélkül zárva, bekukucskálástól mentesen tárolható. A kimagasló megbízhatóság az erős, tartós kialakítás logikus következménye. Mindennek tetejében a termék kiváló ár/érték aránnyal büszkélkedik, aminek (és a fent ecsetelt pozitív jellemzőknek) hála megtérülő befektetéseddé avanzsálhat az örömteli és hatékony használat fényében.

Méretek (szé x mé x ma): 580x520x880 mm