Termékeink

Bőrradír CLEAN & CLEAR mitesszereltávolító 150 ml

Bőrradír CLEAN & CLEAR mitesszereltávolító 150 ml

Web ID: 62945

Gyártó:CLEAN AND CLEAR
Cikkszám:25.00054

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Termék információk:

A mindennap használható Clean & Clear mitesszereltávolító bőrradír egyedülálló Quick Break-up Complex összetevője révén már a használat első napjától hatékonyan száll szembe a mitesszerekkel. Először speciális hámlasztó szemcséi azonnal leradírozzák az elhalt hámsejteket, ezzel felszabadítva a pórusokat. Majd mitesszerellenes hatóanyagai a pórusok mélyére hatolva megtisztítják azt az ott felgyülemlett faggyútól és szennyeződésektől, továbbá meggátolják a mitesszerek újbóli kialakulását. Gyengéd formulája nyugtató anyagokat is tartalmaz, ezért mindennapi használatra alkalmas. Segít tisztán és mitesszermentesen tartani az arcbőrt anélkül, hogy szárítana vagy irritálna.

Összetevők:

Aqua, Cetyl alcohol, PPG-15 stearyl ether, Polyethylene, Cera microcristallina, Steareth-21, Salicylic acid, Polysorbate 60, Panthenol, Chamomilla recutita flower extract, Aloe barbadensis gel, Bisabolol, Jojoba esters, Potassium cetyl phosphate, Propylene glycol, Glucose, Butylene glycol, Xanthan gum, Menthyl lactate, BHT, Parfum, CI 77510

Használata:
Vigyük fel, majd gyengéden masszírozzuk a bőrradírt a nedves arcbőrbe, kerülve a szem környékét. Alaposan öblítsük le. Reggeli és esti használat mellett az eredmény már az első naptól látható.