Termékeink

Szappan DOVE Pink 100g

Szappan DOVE Pink 100g

Web ID: 78248

Gyártó:DOVE
Cikkszám:25.00405

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 68775459

Termék információk
Termék jellemzők:
- Dove hidratáló formula halvány rózsaszínben
- 1 hidratáló krémmel és gyengéd tisztító összetevőkkel segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát
- Segít puhává, simává és ragyogóvá tenni a bőrt
- Mindennap használhatod az arcodon, testeden, kezeden

A Dove Pink krémszappan gyengéd a bőrhöz, kíméletes tisztító összetevőket tartalmaz, hogy megadja bőrödnek a megérdemelt törődést.

Ha puha, sima és ragyogó bőrt szeretnél, válaszd a Dove szépségápoló krémszappant. A gyönyörű bőr titka a hidratálás, és nincs olyan szappan, ami jobban hidratálna, mint a Dove. Hiszen a Dove nem csak egy szappan, hanem szépségápoló krémszappan.

A Dove Pink krémszappan segít megőrizni bőröd természetes nedvességtartalmát, hogy bőröd gyönyörűen ragyogó legyen. A Dove 1 rész hidratáló krémet tartalmazó formulájának köszönhetően bőröd hidratálását már a zuhany alatt megkezdheted. A Dove Pink krémszappan gyengéden tisztító összetevőkkel segíti, hogy bőröd puha, sima és ragyogó legyen. Használj szépségápolási rutinod során Dove Pink krémszappant és hagyd, hogy gyengéden ápolja bőröd.

Használati utasítás
Használati útmutató:
Először vizezd be a kezed, majd gyengéd dörzsöléssel habosítsd fel a Dove szépségápoló krémszappant. Masszírozd át a tested a habbal, majd öblítsd le.

Összetevők
Sodium lauroyl isethionate, Stearic acid, Sodium palmitate, Aqua, Lauric acid, Sodium isethionate, Sodium stearate, Cocamidopropyl betaine, Sodium palm kernelate, Glycerin, Parfum, Sodium chloride, Propylene glycol, Zinc oxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium etidronate, Alumina, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 14700, CI 17200, CI 77891