Termékeink

Izzadásgátló deo DOVE Alufree Original 150ml

Izzadásgátló deo DOVE Alufree Original 150ml

Web ID: 78304

Gyártó:DOVE
Cikkszám:25.00461

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 68421573

Termék információk
Termék jellemzők:
- Cink technológiával harcol a kellemetlen szagok ellen
- Úgy alkottuk meg, hogy ápolja a hónalj bőrét
- Akár 48 órán át tartó frissesség
- 1/4 rész hidratáló krémet tartalmaz a puha és sima hónaljért
- 0% alumíniumsó tartalommal*
- Gyengéd Dove Original illat

Márka bemutatás:
Ha olyan alumíniumsó mentes* dezodort keresel, mely a kellemetlen szagok ellen is véd, miközben a megfelelő ápolást is nyújtja, megtaláltad. Ezek a dezodorok 0% alumíniumsót* és 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaznak, ezzel segítik, hogy hónaljad puha és sima legyen, emellett különleges cink technológiával fejlesztettük ki őket, hogy a kellemetlen szagok miatt se kelljen aggódnod.
Az alumíniumsó mentes* dezodor véd a testszag kialakulása ellen, és akár 48 órán keresztül biztosítja a frissességet, segít, hogy egész nap magabiztos lehess.

Termékleírás:
Alumíniumsó mentes dezodort szeretnél, de továbbra is azt a terméket szeretnéd használni, melyben megbízol? Az alumíniumsó mentes* Dove Original dezodor ráadásul mostantól különleges cink technológiával veszi fel a harcot a kellemetlen szagok ellen. A cink egy természetes antibakteriális hatással rendelkező ásványi anyag, a technológia képes semlegesíteni a kellemetlen szagokat, illetve csökkenteni az ezeket okozó baktériumok számát, így segít, hogy akár 48 órán át friss maradhass! Emellett, ahogy azt már a Dove-tól megszokhattuk, a termék 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz, hogy hónaljad sima és puha legyen.
Ez még nem minden. A bőrbarát, alkohol- és alumíniumsó mentes* dezodor nemcsak véd a testszag kialakulása ellen, de kellemes illatot is biztosít. Gyengéd a bőrhöz és hosszantartó frissességet biztosít alumíniumsó nélkül - lehet ennél jobban kezdeni a napot?

*Az alumíniumsókat és / vagy alkoholt tartalmazó izzadásgátlóknak és dezodoroknak a kozmetikai termékekre vonatkozó EU-s rendeletnek kell megfelelni, ez biztosítja, hogy a termékek ne jelentsenek egészségügyi kockázatot. A Dove 0% dezodorokat azon fogyasztóink számára fejlesztettük, akik ezeket az anyagokat kerülni szeretnék.

Csak külső használatra!

Győzödj meg róla, hogy a hónaljad teljesen száraz (és hűvös, ha lehet). Rázd fel a Dove dezodort, hogy az összetevői megfelelően elkeveredjenek, majd emeld fel az egyik kezed a fejed fölé és körülbelül két másodpercig fújd a dezodort a hónaljadra. Ismételd ezt meg a másik hónaljaddal is. A legjobb eredmény érdekében tartsd a dezodort 15 centiméterre a bőrödtől.

Biztonsági figyelmeztetések
FIGYELMEZTETÉS:
Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja.
VESZÉLY:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetevők
Butane, Isobutane, Propane, C12-15 alkyl benzoate, Undecane, Zinc neodecanoate, Tridecane, Parfum, PPG-14 butyl ether, Helianthus annuus seed oil, Isopropyl myristate, Dilauryl thiodipropionate, Octyldodecanol, Tocopherol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Isoeugenol, Linalool