Termékeink

Izzadásgátló deo DOVE Care & Protect 150ml

Izzadásgátló deo DOVE Care & Protect 150ml

Web ID: 78307

Gyártó:DOVE
Cikkszám:25.00464

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 68519897

Termék információk:
- 48 órás izzadásgátló védelmet biztosít.
- 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz a puha és sima hónaljért.
- Védelmet nyújt az izzadás és a testszag ellen.
Termékleírás:
Próbáld ki az új Dove Care&Protect izzadásgátlónkat!
Csak külső használatra!
Győzödj meg róla, hogy a hónaljad teljesen száraz (és hűvös, ha lehet). Rázd fel a Dove izzadásgátlót, hogy az összetevői megfelelően elkeveredjenek, majd emeld fel az egyik kezed a fejed fölé és körülbelül két másodpercig fújd az izzadásgátlót a hónaljadra. Ismételd ezt meg a másik hónaljaddal is. A legjobb eredmény érdekében tartsd az izzadásgátlót 15 centiméterre a bőrödtől.
Használati utasítás.
Jól rázza fel és 15 cm-ről fújja a hónaljára.
FIGYELMEZTETÉS:
Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja.
VESZÉLY:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.
Összetevők:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Helianthus annuus seed oil, C12-15 alkyl benzoate, Disteardimonium hectorite, Octyldodecanol, BHT, Proyplene carbonate, Dimethiconol, PEG-4, Maris sal, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Citral, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.