Termékeink

Izzadásgátló deo férfi DOVE Invisible Dry 150ml

Izzadásgátló deo férfi DOVE Invisible Dry 150ml

Web ID: 78321

Gyártó:DOVE
Cikkszám:25.00478

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 68160786

Termék információk
Termék jellemzők:
- Gyorsan szárad
- Segít megelőzni a fehér foltokat a ruhákon
- Férfias törődést nyújt a bőrödnek
- Bőrgyógyászok által tesztelt formula
- 48 órán át tartó izzadásgátló védelem
- 1 hidratáló technológia, segít megelőzni az irritáció kialakulását

Mi a legfontosabb termék, amit használsz? Sokak számára a válasz a hatékony dezodor - olyan, ami férfias törődést nyújt a bőrödnek
A Dove Men+Care dezodorok nagyszerű termékei nem csak az izzadás ellen védenek, hanem ápolják a bőrt is. Bármelyiket választod közülük, a Dove Men+Care ötvözi az 1 hidratáló technológiát a hatékony izzadásgátló összetevővel, így segít megelőzni az irritáció kialakulását és kellemes érzést nyújt. Akár a golyós izzadásgátlókat kedveled, akár az aeroszolokat, a Dove Men+Care azt nyújtja, amire szükséged van, hogy megbízhatóan száraz és friss maradj egész nap.

A Dove Men+Care Invisible Dry aeroszolt a fehér foltok ellen fejlesztettük ki. Százféle színen teszteltük ezt a hatékony aeroszolt, hogy ne hagyjon látható nyomokat és segítsen foltmentesen tartani a ruhákat, miközben száraz érzést biztosít.

A Dove Men+Care Invisible Dry férfi izzadásgátló aeroszol nem tartalmaz vizet, így nem hagy nedves érzést maga után. Ez a férfi dezodor hatékony, 48 órás védelmet biztosít az izzadás és a testszag ellen, az egyedülálló 1 hidratáló technológia pedig segít megelőzni az irritáció kialakulását is.

Maradj száraz és kerüld el a fehér foltokat a Dove Men+Care Invisible Dry férfi izzadásgátló aeroszollal!

Használati utasítás
Használati útmutató:
Először rázd fel a flakont, majd tartsd függőlegesen, kb. 15 cm-re a hónaljadtól, és végezz két-három rövid fújást hónaljanként!

Biztonsági figyelmeztetések
Izzadásgátló.
FIGYELMEZTETÉS:
Jól rázza fel és 15 cm-ről fújja a hónaljára. Csak a hónaljon használja. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Csak az utasításoknak megfelelően használja. Ne permetezze a szem közelébe. Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás.

Veszély. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol

Összetevők
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Aluminum chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium hectorite, Octyldodecanol, BHT, Helianthus annuus seed oil, Propylene carbonate, Dimethiconol, Tocopheryl acetate, Alpha-isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool