Termékeink

Habfürdő DOVE Mandula krémmel 500ml

Habfürdő DOVE Mandula krémmel 500ml

Web ID: 78412

Gyártó:DOVE
Cikkszám:25.00569

Megrendelheti telefonon is: +36 20 441 2818

Gyári cikkszám: 68350647

Termék információk
Termék jellemzők:
- Mandulakrém és hibiszkusz nyugtató illatával kényezteti érzékeid
- Kényeztető habfürdő élményt ad
- A puha, sima és tiszta bőrért
- Segít hidratálni
- Puha és selymes buborékok gazdag, kényeztető felhőjében érezheted magad

A jó fürdő első szabálya: használj jó minőségű habfürdőt! Habfürdőink gazdag, krémes habja és csodálatos illata hozzásegít a gyönyörű és fiatalos bőr érzéséhez. Krémes és kíméletes minden bőrtípushoz. Ez bőrápolás - egy fürdőnek álcázva. Soha nem volt még jobb indok arra, hogy megszeresd a fürdést.
Időnként mindannyian megérdemlünk egy kis kényeztetést, egy pihentető fürdő pedig remek alkalom arra, hogy kiszakadjunk a nyüzsgésből. Ez az otthoni relaxáció egyik legjobb módja - a megfelelő habfürdővel a nyugalom oázisává varázsolhatod fürdőszobád miközben ápolod bőröd. Megalkottuk a Dove Purely Pampering krémhabfürdőt mandulakrémmel és hibiszkusszal, amely nyugtató, virágos illatával egy valódi spa fürdő hangulatát hozza el otthonodba.

Ez a Dove habfürdő mandulakrémmel és hibiszkusszal 1 rész hidratáló krémet tartalmaz, így gazdag, bársonyos buborékfelhő közepette segít hidratálni és ápolni a bőröd.

Használati utasítás
Használati útmutató:
Önts a habfürdőből meleg, folyó vízbe, dőlj hátra, pihenj és érezd jól magad.

Összetevők
Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Parfum, Acrylates copolymer, Citric acid, Glucose, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hibiscus sabdariffa flower extract, Isopropyl palmitate, Pentylene glycol, Prunus amygdalus dulcis oil, Prunus amygdalus dulcis seed extract, Sodium benzoate, Sodium lauryl sulfate, Styrene/acrylates copolymer, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140